Η Maserati πρωταγωνιστής του φιλανθρωπικού Fashion Show «Street Palette»

Τα εντυπωσιακά μοντέλα της Maserati έκλεψαν την παράσταση στο φιλανθρωπικό Fashion Show «Street Palette» που διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Η Maserati Cyprus ήταν ο χρυσός χορηγός της όλης εκδήλωσης και τα μοντέλα Ghibli, Levante, Grecale και MC20 της έκαναν ακόμα πιο λαμπερή τη βραδιά.

Fashion Show «Street Palette» limassol Maserati Levante και Ghibli βρίσκονται στη γκάμα της μάρκας εδώ και μερικά χρόνια. Το πρώτο αποτελεί τη ναυαρχίδα των SUV μοντέλων της Maserati και διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στην αγορά. Το ίδιο και για την εντυπωσιακή Ghibli που πρόσφατα πρόσθεσε και μια υβριδική έκδοση στη γκάμα της. Τα μοντέλα Grecale και ΜC20 αποτελούν τις νέες προσθήκες στη σειρά μοντέλων της Ιταλικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MASERATI

Fashion Show «Street Palette» limassol

Η Grecale, το νέο SUV της Maserati, τοποθετείτε κάτω από τη Levante και ένα μοντέλο που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας, απόδοσης και καινοτομίας. Χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με τις δυνατότητες εκτός δρόμου και την ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση. Αντίθετα, η MC20 είναι εντυπωσιακό «Super Sports» μοντέλο που ανοίγει μια καινούρια σελίδα για την Ιταλική μάρκα. Εξελίχθηκε από λευκό χαρτί, διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και 3λιτρο V6 κινητήρα με απόδοση 630 ίππων.Fashion Show «Street Palette» limassol

Το πρωτοποριακό Street Fashion Show διοργανώθηκε στη Λεμεσό από τον  Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Αυτό έγινε στο roof top του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού με στόχο την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.Fashion Show «Street Palette» limassol

Στο fashion show παρουσιάστηκαν όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, σε ένα φανταστικό πάρτι μόδας και ομορφιάς.

Click here for English Version

1
2
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.