Η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. έχει κερδίσει το Χάλκινο Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2022

Η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. έχει κερδίσει το Χάλκινο Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2022 στην κατηγορία «Υποστηρίζοντας την τοπική κοινωνία/ Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το βραβείο έρχεται ως αναγνώριση για τις ακούραστες προσπάθειες της λέσχης και την αφοσίωση στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και διάφορων μη-κερδοσκοπικών ιδρυμάτων και σωματίων μέσω των Αγώνων Ακριβείας για Κλασικά Οχήματα που διοργανώνονται.

ΛΙΚΟΚ Cyprus Tourism Awards 2022Από την ίδρυση της το 2014, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. έχει δεσμευτεί να δίνει πίσω στην κοινωνία. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η κοινωνική μας ευθύνη ως λέσχη, είναι πέραν των εκδηλώσεων και αγώνων που διοργανώνονται. Προσπαθούμε αδιάκοπα να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές αυτών που το έχουν ανάγκη και αυτό το βραβείο αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της δέσμευσης μας για να έχουμε θετικό αντίκτυπο», δήλωσε ο κ.Ντίμης Μαυρόπουλος, Πρόεδρος της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.

Παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη, τους εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα στη Λέσχη όλα αυτά τα χρόνια.

«Κλείνοντας, ευχόμαστε ότι αυτή η αναγνώριση θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας και να κάνουν θετική διαφορά στην κοινωνία, ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτό το στόχο. Αυτό το βραβείο είναι για όλους όσους συνεισφέρουν στην επιτυχία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.»

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK