Η KIA στην κορυφή των πωλήσεων στην  Κύπρο το 2021

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η ΚΙΑ αναδείχθηκε ως η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στην κυπριακή αγορά για το 2021.

KIA CYPRUS - LOUTSIOS - CYPRUSΗ αξιοπιστία, η τεχνολογική υπεροχή και η μεγάλη γκάμα μοντέλων της ΚΙΑ έφερε την πρωτιά. Αυτή η κατάκτηση αποδεικνύει έμπρακτα την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Κυπρίων οδηγών στην μάρκα.

KIA CYPRUS - LOUTSIOS - CYPRUSΣήμερα, η KIA είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, παρέχοντας επιβατικά οχήματα υψηλής ποιότητας και αξίας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα παρουσιάστηκε ο μετασχηματισμός της μάρκας με το νέο σλόγκαν ‘Movement that inspires’ που αποτελεί την καρδιά ενός μανιφέστου που αντικατοπτρίζει τους νέους στόχους της KIA: να εμπνέει τους καταναλωτές μέσω προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και με τις εμπειρίες τους με τη μάρκα. Η νέα στρατηγική της μάρκας και οι μελλοντικές φιλοδοξίες περιλαμβάνουν τη μακροπρόθεσμη στρατηγική «Plan για τη δημιουργία βιώσιμων λύσεων κινητικότητας καθώς και επτά νέα ηλεκτρικά οχήματα που θα παρουσιαστούν έως το 2027!

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.