Η K.L.A Autocare για ακόμη μια φορά στο Boyz Stuff Show!

Το καθόλα επιτυχημένο Boyz Stuff Show διεξάγεται και φέτος στις 19 και 20 Νοεμβρίου. Η έκθεση, που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, επιστρέφει δυναμικά  στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία! Στο Boyz Stuff Show 2022 συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων, ανταλλακτικών και πολλά άλλα!

KLA AUTOCARE LTD - BOYZ STUFF SHOWΗ εταιρεία K.L.A Autocare ltd θα βρίσκεται εκεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζοντας τα δικά της προϊόντα στην αγορά. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της φροντίδας/ περιποίησης αυτοκίνητου και μοτοσυκλέτας. Ύστερα από επτά χρονιά διαρκούς εκπαίδευσης και έρευνας, εκπρόσωποί της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί, να παρέχουν συμβουλές και  πληροφορίες, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα των μοναδικών προϊόντων που προσφέρει η K.L.A Autocare.

KLA AUTOCARE LTD - BOYZ STUFF SHOWΗ K.L.A Autocare θα βρίσκεται στο περίπτερο 6 της κρατικής έκθεσης, όπου θα μπορείτε να δείτε την μεγάλη γκάμα καθαριστικών & προστατευτικών προϊόντων , αξεσουάρ & εργαλείων από εταιρίες όπως, CARPRO, ShineMate και MJJC & ROYAL PADS,

KLA AUTOCARE LTD - BOYZ STUFF SHOWΤο 18ο Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία (Halls 6, 5, 7, 4, 3, A & B) Σάββατο και Κυριακή από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.