Η HONDA Cyprus – Galatariotis Motors Ltd στο MOTO EXPO 2021

 Ειδικές τιμές εκθέσεως, στο Boyz Stuff Show, 20-21 Νοεμβρίου 2021. Στο 2ο Moto Expo 2021 θα συμμετάσχει η Honda Cyprus – Galatariotis Motors Ltd, το οποίο διεξάγεται το σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του Boyz Stuff Show 2021, της μεγαλύτερης έκθεσης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στην Κύπρο.

HONDA boyz stuff show 2021 galatariotis motors ltd honda cyprus Στο Περίπτερο 5 της Κρατικής Έκθεσης, στην Έγκωμη, οι επισκέπτες του Boyz Stuff Show, θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά, τη μεγάλη συλλογή μοτοσικλετών HONDA οι οποίες είναι ετοιμοπαράδοτες ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ειδικές τιμές εκθέσεως. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση για όλα τα νέα μοντέλα τα οποία αναμένονται με το νέο χρόνο, στα οποία θα μπορούν να γίνουν κρατήσεις και παραγγελίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σκηνές που όλοι έχουμε ζήσει σε συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο

Σημαντικό να αναφερθεί ότι στο περίπτερο της Honda θα βρίσκονται δύο πολύ σημαντικά μοντέλα της γκάμας τα οποία συναντάς πολύ σπάνια και τα οποία είναι προς πώληση. Τα μοντέλα αυτά είναι η CBR1000RR-R SP που κατάφερε με τις επιδώσεις της να κάνει όλους του φίλους της γρήγορης οδήγησης να υποκλιθούν στο μεγαλείο της Honda καθώς επίσης και την εντυπωσιακή και πολύ ιδιαίτερη CB1000R Black Edition, η οποία θεωρείται ένα από τα ομορφότερα δημιουργήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στον τομέα της μοτοσικλέτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κύπρος βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση

Σε δήλωσή του ο διευθυντής της Galatariotis Motors, Αντώνης Ιωάννου, ανέφερε ότι «όλοι στη Honda Κύπρου είναι ενθουσιασμένοι για την πρώτη συμμετοχή στο Boyz Stuff Show και το Moto Expo Cyprus, αφού φέτος συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη της αντιπροσωπείας της ιαπωνικής βιομηχανίας στην Κύπρο από τον Όμιλο Galatariotis»!

Η ομάδα της Honda θα βρίσκεται στο Περίπτερο 5, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες της Έκθεσης.

QUIZ: Νομίζεις ότι είσαι αληθινός ΗΟΝΔΑΚΙΑΣ TOYTH

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.