Η Bentley Continental GT συγκέντρωσε τα βλέμματα στο Fashion Show «Street Palette»

Η Bentley Cyprus ήταν ο χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού Fashion Show «Street Palette» που διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Όμως, η παρουσία της Bentley Continental GT στο χώρο ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Η Bentley Continental GT Fashion Show «Street Palette»Η Continental GT είναι το grand tourer της Bentley που στην κυριολεξία καθορίζει την κατηγορία του. Βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά και αποτελεί την επιτομή του βραβευμένου σχεδιασμού και της μηχανικής καινοτομίας των κουπέ μοντέλων της Bentley. Διαθέτει ένα κομψό και συνάμα δυναμικό σχεδιασμό που την κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε υπάρχει στο δρόμο. Διαθέτει μια σειρά από ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες με τον οδηγό να έχει στη διάθεση του απεριόριστες επιλογές συνδυασμών εξατομίκευσης.

Η Bentley Continental GT Fashion Show «Street Palette»To όνομα Continental συνυπάρχει στην γκάμα της Bentley για 70 χρόνια. Ήταν το 1952 όπου η πολυτελής μάρκα χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το όνομα αυτό σε κάποιο από τα μοντέλα της. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόλις πριν μερικούς μήνες πρόσθεσε στη λίστα του τρία σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και «Καλύτερο Αυτοκίνητο», σε τρεις μεγάλες αγορές όπως ΗΠΑ και Μ. Βρετανία.

Η Bentley Continental GT Fashion Show «Street Palette»Το πρωτοποριακό Street Fashion Show διοργανώθηκε στη Λεμεσό από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Αυτό έγινε στο roof top του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού με στόχο την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η Bentley Continental GT Fashion Show «Street Palette»Στο fashion show παρουσιάστηκαν όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, σε ένα φανταστικό πάρτι μόδας και ομορφιάς.

Click here for English Version

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK