Φροντίστε τα ριμς για τη δική σας ασφάλεια!

Τα ριμς έχουν το ρόλο της στήριξης των ελαστικών και τη διατήρηση μιας σταθερής πορείας του αυτοκινήτου. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει τόσο την εμφάνιση, όσο και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου αφού είναι άμεσα συνυφασμένα και με την απόδοση του ελαστικού.

The Wheel Specialist CyΣυνήθως είναι κατασκευασμένα από σίδερο, εξαιτίας του μικρού κόστους του για τους κατασκευαστές, όμως τα ριμς αλουμινίου θεωρούνται και πιο ανθεκτικά και πιο όμορφα οπτικά, ενώ είναι και πιο ελαφριά. Όμως, η συντήρηση και η επιδιόρθωση τους απαιτεί έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένα μηχανήματα.

Η εταιρεία The Wheel Specialist Cy είναι μια άρτια εξοπλισμένη μονάδα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για επιδιόρθωση των γδαρμένων και ταλαιπωρημένων ριμς.

Γίνεται διαμαντάρισμα των ριμς με laser CNC για εντυπωσιακή εμφάνιση:

Επιδιόρθωση των ριμς με αμμοβολή και ίσιωμα:

Βαφή με Power coating από επιλογή του χρώματος της αρεσκείας σας:

The Wheel Specialist Cy

 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.