Φορτιστές Porsche στο ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού

Ο Όμιλος A.I. Motokinisi, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση πέντε φορτιστών Porsche, την πρώτη εγκατάσταση αυτού του είδους στην πόλη της Λεμεσού, στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Four Seasons. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους φορτιστές για τη φόρτιση τόσο ηλεκτρικών όσο και υβριδικών οχημάτων.

Porsche Cyprus A.I motokinisi taycan four seasonsH Porsche διαθέτει μια γκάμα υβριδικών μοντέλων, καθώς και το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο, Porsche Taycan, το οποίο κέρδισε τα βραβεία World Luxury Car και World Performance Car το 2020. Η Taycan είναι ένα τετράθυρο sport σεντάν που προσφέρει τις υψηλές επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα Porsche στην καθημερινή χρήση.

Η ηλεκτροκίνηση, άλλωστε, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Porsche, όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεών της για τα οικονομικά της αποτελέσματα και τις μελλοντικές της προοπτικές.

Porsche Cyprus A.I motokinisi taycan four seasonsΣύμφωνα με την Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager του Ομίλου A.I. Motokinisi, συνολικά περίπου 25 ηλεκτρικοί φορτιστές αναμένεται να εγκατασταθούν έως τα τέλη του 2021 σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες ανά την Κύπρο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «Porsche Destination Charging».

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.