Ένα DACIA Sandero από τον Όμιλο Πηλακούτα κέρδισε ο τυχερός λαχνός της Αγίας Σκέπης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις του Κρατικού Λαχείου στην Έγκωμη, η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού λαχνού της Αγίας Σκέπης με δώρο ένα αυτοκίνητο DACIA Sandero αξίας 12.900 ευρώ.

Ο τυχερός αριθμός που κερδίζει το DACIA Sandero είναι 040879.

Agias Skepi STALO PILAKOUTA - CHAR PILAKOUTA - DACIA CYPRUSEκ μέρους του Ομίλου Πηλακούτα, η κα Στάλω Πηλακούτα συνεχάρη την Αγία Σκέπη για το εξαίσιο έργο που επιτελείται. «Είμαστε περήφανοι, που στηρίζουμε αυτό το έργο εδώ και χρόνια», είπε,  δίνοντας συγχαρητήρια στον τυχερό που κέρδισε το DACIA Sandero, ένα μοντέρνο και ευέλικτο αυτοκίνητο, πανέτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μετακινήσεών μας, μέσα στην πόλη.

Ο Όμιλος Πηλακούτα βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Αγίας Σκέπης, στηρίζοντας τον αγώνα της στη μάχη κατά των ναρκωτικών προσφέροντας βοήθεια σε αυτή την ευάλωτη ομάδα της κοινωνίας μας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.