Ένα Dacia Duster για τη νικήτρια του «The Λούης Night Show»

Στο θεαματικό κλείσιμο της σατιρικής εκπομπής “THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” του Alpha Κύπρου, πραγματοποιήθηκε ζωντανά η μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού με έπαθλο ένα DACIA DUSTER, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Μεταξύ των τριών φιναλίστ που έστειλαν μήνυμα για τον διαγωνισμό, μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η κ. Γεωργία Λοΐζου.

Η νικήτρια παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο την Τρίτη 12 Ιουλίου, με την παράδοση να γίνεται από την κ. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα, στους εκθεσιακούς χώρους της Dacia στη Λευκωσία. Η κ. Πηλακούτα παρέδωσε τα κλειδιά στην κ. Λοΐζου και της ευχήθηκε, εκ μέρους όλων των στελεχών του ομίλου, το νέο της αυτοκίνητο να είναι πάντα καλοτάξιδο και να απολαύσει μαζί του κάθε μικρή και μεγάλη διαδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Όσο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Dacia Duster; Πρόκειται για ένα αυτόματο οικογενειακό SUV της Dacia, το οποίο διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως Υποβοήθηση Στάθμευσης και Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Πολυμέσων και Bluetooth, Σταθεροποιητής Ταχύτητας, LED Φώτα Ημέρας, Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων, Λειτουργία ECO mode και Ράγες Οροφής.

DACIA Duster Dacia cyprus char pilakoutas stalo pilakouta «The Λούης Night Show»Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Συνεπώς, η νέα γενιά των μοντέλων της συνεχίζει την παράδοση που θέλει την εταιρεία να προσφέρει αυτοκίνητα με μια εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς. Κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο και στο κόστος ιδιοκτησίας των μοντέλων της μάρκας.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.