Έληξε η προθεσμία ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας – Ξεκινά ελέγχους η Αστυνομία

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Μαρτίου, 2023 έχει λήξει η προθεσμία για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας των μηχανοκινήτων οχημάτων.

άδεια κυκλοφορίας κύπροςΌπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, προτρέπονται όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους, να το πράξουν, διαφορετικά εάν εντοπιστούν να οδηγούν χωρίς ανανεωμένη άδεια κυκλοφορίας θα υπόκεινται στις συνέπειες της σχετικής Νομοθεσίας.

Η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων που διενεργούνται για την πρόληψη τροχαίων παραβάσεων, θα ελέγχει και κατά πόσον η άδεια κυκλοφορίας μηχανοκινήτων οχημάτων έχει ανανεωθεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περίπτωση που διαπιστωθεί η μη ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, τα μέλη της δύναμης θα προβαίνουν σε σχετική καταγγελία.

Πηγή – philenews.com

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.