Έκπτωση 2,000 ευρώ και 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα της Renault

Ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει δύο χρόνια αντιπροσώπευσης των αυτοκινήτων της Renault στην Κύπρο με μια μοναδική προσφορά: έκπτωση 2,000 ευρώ και 7 χρόνια εγγύηση για την απόκτηση οποιουδήποτε μοντέλου Renault.

Renault-offers char pilakoutas renault cyprusΣτους εκθεσιακούς χώρους της Renault, σε όλες τις πόλεις, μπορείτε να δείτε και να οδηγήσετε τα δημοφιλή μοντέλα Renault Captur, Renault Clio, Renault Kadjar, Renault Koleos και Renault Megane. Αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη αισθητική, τους ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες, την απαράμιλλη άνεση, το υψηλό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και την τεχνολογική τους εξέλιξη. Επιλέξτε το μοντέλο Renault που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας, προγραμματίστε το δικό σας test drive και επωφεληθείτε από μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά.

 Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 94040908. Η προσφορά ισχύει για ορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.