Εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο οι πρώτοι φορτιστές αυτοκινήτων Porsche

Οι πρώτοι τέσσερις ηλεκτρικοί φορτιστές Porsche εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Radisson Blu στη Λάρνακα, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων να φορτίσουν το όχημά τους με την ποιότητα και το κύρος της Porsche! 

Porsche Chargers at Radisson BLUΠιστή στις αρχές της οικολογίας, ο Όμιλος A.I. Motokinisi, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, στηρίζει έμπρακτα την επέκταση του δικτύου εναλλακτικών πηγών ενέργειας για την αυτοκίνηση, με την εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας γενιάς ταχυφορτιστών υψηλής ισχύος της Porsche.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

Σύμφωνα με την Marketing & PR Manager του Ομίλου A.I. Motokinisi, Παυλίνα Ιακωβίδου, μέχρι το τέλος του 2021 αναμένεται να εγκατασταθούν συνολικά γύρω στους 25 φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε 8 διαφορετικά δημοφιλή σημεία σε όλη την Κύπρο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος “Porsche Destination Charging”, όπου έχουν ήδη τοποθετηθεί πάνω από 1,000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη και θα προστεθούν άλλοι 900 μέχρι το τέλος του έτους!

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

H Porsche παρέχει μια γκάμα από υβριδικά αυτοκίνητα καθώς και το πρώτο ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο, το Porsche Taycan, το οποίο ανακηρύχθηκε ως World Luxury Car και World Performance Car το 2020. Πρόκειται για ένα τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει την υψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα της Porsche σε καθημερινή χρήση.

Η ηλεκτροκίνηση άλλωστε, είναι στις προτεραιότητες της Porsche, όπως ανακοινώθηκε από τον Γερμανό κατασκευαστή στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων για τα οικονομικά αποτελέσματα της μάρκας και τις προοπτικές της για το μέλλον.

Porsche Chargers at Radisson BLUΣύμφωνα με τον CEO της Porsche, Oliver Blume, μέχρι το 2025 μία στις δύο νέες Porsche θα διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα, ενώ το 2030 το 80% των πωλήσεών της θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητες.

Ο Όμιλος A.I. Motokinisi είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.