Δυναμική ήταν η παρουσία της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στο 18ο Boyz Stuff Show

Δυναμική ήταν η παρουσία της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στο 18ο Boyz Stuff Show το οποίο διεξήχθη 19 & 20 Νοεμβρίου, στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης. H εταιρεία συμμετείχε με μεγάλο, διπλό περίπτερο το οποίο φιλοξένησε τα λιπαντικά Castrol και Valvoline, ενώ στο χώρο της έκθεσης υπήρχαν και δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα ντυμένα στα χρώματα των δύο εταιρειών.

ADAF castrol chr kapodistrias cyprusΕπίσης, στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι σειρές αγωνιστικών ελαστικών της Hankook και της Sailun, που αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Το Boyz Stuff Show έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των φίλων της αυτοκίνησης και του motorsport προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.