Δραστηριοποίηση της Petrolina Electric στην προμήθεια ηλεκτρισμού

H Petrolina Electric, με κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα της ενέργειας, αγκαλιάζει με αποφασιστικότητα την ενεργειακή μετάβαση και προσαρμόζεται σήμερα στις ενεργειακές ανάγκες του μέλλοντος. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε από το 2022 στην προμήθεια ηλεκτρισμού και αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να μειώσουν το κόστος της ηλεκτρικής τους ενέργειας.

Petrolina ΕlectricΣτο πλαίσιο της βιώσιμης αναπτυξιακής στρατηγικής της και της αναπόσπαστης ενσωμάτωσης σε αυτή, πολιτικών για το περιβάλλον, την κοινωνία και την διακυβέρνηση (ESG), η Petrolina Electric προμηθεύει στους πελάτες της ενέργεια η οποία προέρχεται κατά κύριο λόγο από ανανεώσιμες πηγές. Με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της να μειώσουν τόσο το κόστος της ενέργειας τους, όσο και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Προτεραιότητα παραμένει πάντα η παροχή υπηρεσιών άριστου επιπέδου, με έξυπνες λύσεις και επιλογές με πελατοκεντρική προσέγγιση. Όταν οι κανόνες της αγοράς ηλεκτρισμού το επιτρέπουν, η εταιρεία θα παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε ανταγωνιστικές τιμές και σε οικιακούς καταναλωτές.

Η Petrolina Electric Ltd είναι πλήρως αδειοδοτημένη από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) και τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ) για συμμετοχή στην αγορά ηλεκτρισμού. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.