Διεθνής διάκριση για την εταιρεία Leo Patriotis Ltd

Διεθνής αναγνώριση για την εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ο εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία branding καταστήματος στα ετήσια βραβεία της Αμερικανικής εταιρείας Turtle Wax. Μια διάκριση στην οποία η εταιρία Leo Patriotis Ltd κατάφερε να αποσπάσει ανάμεσα σε αντιπροσώπους εξήντα συνολικά χωρών σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Η ενέργεια έγινε σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων D.I.Y, Superhome Center.

LEO PATRIOTIS cyprus limassolΣε ανακοίνωση της, η Αμερικανική μάρκας ανέφερε μεταξύ άλλων: ««Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ως τον νικητή της κατηγορίας «Best off Shelf POS» στον Διαγωνισμό 2021. Η συμμετοχή σας απέδειξε την εξαιρετική ποιότητα της αντιπροσωπείας της μάρκας Turtle Wax και είμαστε πολύ ευγνώμονες που έχουμε έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη στην Κύπρο. Συγχαρητήρια για την επάξια νίκη σας από όλη την ομάδα του Turtle Wax! »

LEO PATRIOTIS cyprus limassolΟ κ, Μάνος Τρούλης, Διευθυντής Marketing της εταιρίας Leo Patriotis Ltd ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία μας αυτή. Πρόκειται για μια διεθνή διάκριση που προέρχεται από τον Αμερικανικό κολοσσό, την Turtle Wax η οποία ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες!»

H Turtle Wax είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου που ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1941 από τον Benjamin Hirsch. Το κύριο προϊόν της μάρκας είναι φυσικά το υγρό κερί αυτοκινήτου, ονομαζόταν αρχικά Plastone, μέχρι που ο Hirsch άλλαξε το όνομα του προϊόντος για να δημιουργήσει τη σχέση με το σκληρό κέλυφος μιας χελώνας. Η Turtle Wax, που σήμερα έχει την έδρα της στο Addison του Illinois, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου στον κόσμο και η σειρά των προϊόντων της διανέμεται σε περισσότερες από 90 χώρες.

LEO PATRIOTIS cyprus limassol AWARDΣχετικά με: Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.