Διάκριση για το Μουσείο Ιστορικού Αυτοκινήτου στα Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού

Το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου έχει λάβει Χρυσό Βραβείο στα Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού 2021, στην κατηγορία ‘Μουσεία/ Ιστορικά Μνημεία/ Πολιτιστικά Μνημεία, Εκδηλώσεις, Διαδρομές’.

DIMIS MAVROPOULOSΗ βράβευση επιστεγάζει τα εννέα χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης του ιδρυτή κ. Ντίμη Μαυρόπουλου και της ομάδας του Μουσείου που το έχουν καταστήσει το ένα και μοναδικό μουσείο στο είδος του στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: BMW Excellence Award από τον Όμιλο Πηλακούτα

Η τελετή βράβευσης, με διοργανωτή την εταιρεία Boussias Cyprus, γιόρτασε το πνεύμα, την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα σε ένα τομέα που ταλαιπωρήθηκε από την πανδημία για να επιβιώσει, να καινοτομήσει, να βελτιώσει το προσφερόμενο προϊόν και να κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, νέα προϊόντα και τον πελάτη στο επίκεντρο.

Το Μουσείο έχει αποδείξει ότι ακόμη και σε περιόδους κρίσης διαπρέπει μέσα από ποιοτικές αναβαθμίσεις, προσθήκες νέων εκθεμάτων, ψηφιοποίηση και δραστηριότητες που δεν σταματούν ποτέ να ενθουσιάζουν τους επισκέπτες!

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK