ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γίνε συνοδηγός του πρωταθλητή! 

? ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ?

Βγάλε την αδρεναλίνη σου στα ύψη και γίνε συνοδηγός του πρωταθλητή! Δύο μεγάλοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία ενός Skoda Fabia R5 RALLY CAR μαζί με την Team Timotheou . Επίσης, θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα Video – Reaction του autokinito.com.cy με διάφορα δώρα και εκπλήξεις!

? Κάνε LIKE τη Σελίδα του autokinito.com.cy και Team Timotheou στο Facebook

? Comment ένα φίλο/η σας στα σχόλια και μπες στην Κλήρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 01/10/20 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από τη σελίδα του autokinito.com.cy στο Facebook στις 02/10/20 η ώρα 10:00π.μ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις ΕΔΩ:

1
2
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.