Δείτε την τιμή του νέου Toyota Hilux GR SPORT στην Κύπρο

Το νέο pick up της Toyota είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία από τους εκθεσιακούς χώρους της Δικράν Ουζουνιάν. Ο λόγος για το νέο Toyota Hilux GR SPORT που προκαλεί με το ανεπανάληπτο στυλ, τις αγωνιστικές του επιδόσεις και όλες τις κορυφαίες τεχνολογικές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις του νέου μοντέλου σε όλα τα επίπεδα.

Toyota hilux gr sport - dickran ouzounian toyota cyprusΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

Μοντέλο που είναι εμπνευσμένο από τα εμβληματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα με τα οποία η Toyota έχει καταγράψει μοναδικές πρωτιές στις απαιτητικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν το Ράλι Dakar. Με αυτόματο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σύστημα Active Traction Control και την εφαρμογή νέων αμορτισέρ, αλλά και με σκληρότερα μπροστινά σπειροειδή ελατήρια σε κόκκινη απόχρωση, το νέο pick up αποτελεί τον ορισμό του πολύ υψηλού επίπεδου ενεργητικής ασφάλειας.

Το βασικό χαρακτηριστικό στο αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης είναι η εισαγωγή νέων μονού σωλήνα αμορτισέρ που δημιουργεί μια μεγαλύτερη περιοχή εμβόλου για μια βελτιωμένη απόδοση απόσβεσης, με ταχύτερη απόκριση και καλύτερη απαγωγή θερμότητας, ενώ την ίδια στιγμή η οδήγηση υπό δύσκολες συνθήκες ευνοείται από την ικανοποιητική διατήρηση της ποιότητας απόδοσης του λαδιού μέσα στον μονό σωλήνα.

Το νέο μοντέλο διαθέτει αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, ισχυρό πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων με 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με δυνατότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων και με τα νέα φύλλα σούστας στον πίσω άξονα ξεχωρίζει ως μία από τις καλύτερες επιλογές της κατηγορίας του σε ό,τι αφορά στις δυνατότητες μεταφοράς. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, αφορά μόνο την έκδοση αμαξώματος Double Cab.

Toyota hilux gr sport - dickran ouzounian toyota cyprus

Η σχεδιαστική επανάσταση που χαρακτηρίζει το νέο Toyota Hilux GR SPORT συνεχίζεται και στην έμπνευση του εσωτερικού της καμπίνας, όπου δεσπόζουν τα νέα σπορ εμπρός καθίσματα με μαύρο δέρμα και συνθετικό σουέτ και τη διακριτική επιγραφή GR Sport να αποτυπώνεται στα γραφικά της κεντρικής οθόνης πληροφοριών, στις πλάτες των καθισμάτων, στα πατάκια και στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, τη στιγμή που μια κόκκινη ρίγα δημιουργεί την αίσθηση υπέρβασης των ορίων πάνω στο ταμπλό.

Η ευρύχωρη και άνετη καμπίνα του νέου Toyota Hilux GR SPORT είναι αισθητικά και στιλιστικά διαμορφωμένη έτσι, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τον ενθουσιασμό κάθε νέας περιπέτειας, αποπνέοντας τον παλμό μιας πίστας Ράλι Dakar σε οποιαδήποτε ανάγκη ή δημιουργική παρόρμηση γεννά την επόμενη οδηγική απόδραση.

Η τιμή του Toyota Hilux 4×4 2.8 Double Cab GR SPORT είναι €41,200 στο δρόμο (Συμπ. ΦΠΑ).

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK