Δείτε την τιμή του ηλεκτρικού Fiat 500e στην Κύπρο

Φθάνει πολύ σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters το ηλεκτρικό Fiat 500e. Ένα μοντέλο με πλούσια ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που θα προσφέρεται από το Ιταλικό εργοστάσιο σε τρία διαφορετικά αμαξώματα, hatchback, cabrio και 3+1.

fiat 500eΤο αμιγώς ηλεκτρικό 500e θα διαθέτει δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αυξημένη αυτονομία (έως 460χλμ.) αλλά και εξαιρετικά προηγμένο σύστημα πολυμέσων.

Με αυτονομία έως 320χλμ. στον κύκλο WLTP, η οποία ξεπερνά τα 460χλμ. στις διαδρομές στην πόλη και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στο 80% σε μόλις 35 λεπτά, το ηλεκτρικό Fiat 500e κάνει εύκολες, πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον τις αστικές μετακινήσεις.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e θα είναι διαθέσιμο και στην Κυπριακή αγορά από τον ερχόμενο μήνα με τιμές από 26.500 ευρώ.

 Δείτε τον τιμοκατάλογο του ηλεκτρικού Fiat 500e εδώ:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.