Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Nissan Qashqai στην Κύπρο

Η διάθεση των πρώτων Nissan Qashqai τρίτης γενιάς από τον Όμιλο Πηλακούτα αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές ερχόμενου Σεπτεμβρίου.  Πρόκειται για ένα SUV που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς. Τώρα βρίσκεται στην τρίτη του γενιά ακόμα πιο μοντέρνο, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο και με νέους πιο αποδοτικούς κινητήρες.

Nissan QashqaiTo μοντέλο είναι τώρα χτισμένο πάνω σε μια νέα πλατφόρμα του ομίλου η οποία του προσφέρει αυξημένο μήκος κατά 25 mm και μεταξόνιο κατά 20mm. Αριθμοί που έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω στους εσωτερικούς χώρους οι οποίοι είναι αισθητά μεγαλύτεροι από το μοντέλο που αντικαθιστά. Για παράδειγμα οι πίσω επιβάτες έχουν κατά 28mm μεγαλύτερο χώρο για τα γόνατα όπως και για τα κεφάλια ενώ κατά 74 λίτρα μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών (504 λίτρα).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο νέος πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών με σωρεία επιλογών όπως επίσης και η νέα κεντρική οθόνη εννέα ιντσών για το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που είναι συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και Android. Για πρώτη φορά στο Nissan Qashqai θα δούμε και το σύστημα Head-Up Display όπως και σωρεία συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT με Navi-link.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.