Ανακοίνωση Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου

Αναφορικά με τη σημερινή 6/10/2022 Συνέδρια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως & Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών της Βουλής, με θέμα τον έλεγχο των κρατικών χορηγιών που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια για τη διεξαγωγή του διεθνούς Ράλι Κύπρος, πληροφορούμε ότι στη σχετική συνεδρία δεν προσκλήθηκε να παραστεί ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου παρά το ότι είναι ο αποδέκτης της ετήσιας χορηγίας και ο υπόλογος για τη διαχείριση της.

Cyprus rally press antonis michaelidesΔεδομένου ότι πληροφορηθήκαμε ότι η συνεδρία της επιτροπής θα συνεχιστεί και ότι στη νέα συνεδρία θα κληθεί ο σύνδεσμος να παραστεί, ζητήσαμε αντίγραφο των πρακτικών της σημερινής συνεδρίας ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς τι λέχθηκε και από ποιους.

Δυστυχώς η Βουλή αδυνατεί να δώσει πρακτικά καθώς όπως μας λέχθηκε, δεν τηρούνται πλέον. Σε κάθε περίπτωση στο παρόν στάδιο ο ΚΣΑ δεν επιθυμεί να σχολιάσει όσα λέχθηκαν από τους παρευρισκόμενους στη σημερινή συνεδρία και επιφυλάσσεται να παραθέσει τα πραγματικά γεγονότα και την αληθή εικόνα σχετικά με τη διαχείριση της κρατικής χορηγίας για το διεθνές Ράλι Κύπρος κατά την προσεχή συνεδρία της  επιτροπής.

Εκ του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK