Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου

Το Δ.Σ. της Λέσχης Περιήγησης Κλασσικού Αυτοκινήτου Κύπρου στην τελευταία του συνεδρία την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα όπως η κενή θέση του Αντιπροέδρου που προέκυψε από τον αδόκητη απώλεια του μ. Κίμωνα Ζαχαρία, καλυφθεί από τον κ. Ταμέρ Ζαΐμ.

cyprus classic car touring club ssΟ Ταμέρ είναι έμπειρος Τεχνικός Κτιριακών Υπηρεσιών και Μηχανολόγος Μηχανικός (Ηνωμένο Βασίλειο) με πάρα πολλά χρόνια ευρεία διεθνή εμπειρία. Είναι ιδρυτικό μέλος της Λέσχης μας και από τότε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνέβαλε στη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια. Είναι ιδιοκτήτης κλασικών οχημάτων ανάμεσα στα οποία είναι ένα 1975 Alfa Romeo Berlina 2000 Automatic και ένα Vauxhall Cresta PA του 1959.top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ταυτόχρονα και για αριθμητική κάλυψη της κενωθείσας θέσης του μ. Κίμωνα, το ΔΣ αποφάσισε όπως καλέσει τον κ. Πέτρο Ευθυμίου να ενταχθεί ως Μέλος στο Συμβούλιο. Ο Πέτρος είναι Λειτουργός Πληροφορικής στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), φυσικά λάτρης του παλαιού αυτοκινήτου και παλιό μέλος της Λέσχης. Διαχρονικά εξέφραζε το ενδιαφέρον του να συμβάλλει και αυτός στις πλούσιες δραστηριότητες της Λέσχης μας. Καλός γνώστης της τεχνολογίας, ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας και οργάνωσης και ειδικά της ψηφιακής αναβάθμισης της Λέσχης μας. Είναι κάτοχος των ακόλουθων αυτοκινήτων: MG B Roadster 1977, VW Beetle 1969, Renault 4L 1963 και Mercedes 500 SEC AMG 1983.

Το ΔΣ εύχεται στον Ταμέρ και τον Πέτρο κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία και προσφορά από μέρους τους προς όφελος της Λέσχης και των μελών της.

Αρτέμης Αρτεμίου Πρόεδρος

Ταμέρ Ζαΐμ Αντιπρόεδρος

Άλκης Πρωτοπαπάς Γραμματέας

Γιώργος Σεφταλής Ταμίας

Πέτρος Κατσιολούδης Μέλος; Επίσης Εθνικός Παρατηρητής Αγώνων της Λέσχης

Μιχάλης Κυριακίδης Μέλος; Επίσης Επιθεωρητής Κλασικών Οχημάτων της Λέσχης

Στέφανος Στεφάνου Μέλος

Ρολάνδος Αθηνοδώρου Μέλος

Πέτρος Ευθυμίου Μέλος

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK