autokinito.com.cy by Petros Soutzis

To μέλλον της αυτόνομης οδήγησης από τη Honda

Honda Augmented Drive Concept,

Honda Augmented Drive Concept:


Ο κόσμος είναι ακόμη κάπως μακριά από την αυτόνομη οδήγηση και η Honda πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να προσαρμοστούμε στο μέλλον είναι με το Honda Augmented Drive Concept, το οποίο πιστεύουν οι Ιάπωνες θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ συμβατικής και αυτόνομης οδήγησης. Η εταιρεία λέει ότι η ιδέα μπορεί να μεταλλαχτεί «χωρίς προβλήματα» μεταξύ χειροκίνητων και αυτόνομων λειτουργειών κίνησης, των οποίων ο αριθμός είναι πάνω από οκτώ, προσφέροντας ποικίλους βαθμούς βοήθειας, με το σύστημα να είναι πάντα σε αναμονή, με πολλούς αισθητήρες που υποδεικνύουν στον οδηγό πότε πρέπει αυτός να αναλάβει το οδήγημα και τον έλεγχο.


Ο τρόπος που ελέγχετε το αυτοκίνητο σε χειροκίνητη λειτουργία είναι επίσης ασυνήθιστος. Για να το ξεκινήσετε, πατάτε το τιμόνι δύο φορές, για να επιταχύνετε πιέζετε το τιμόνι μακριά από εσάς και για να επιβραδύνετε το τραβάτε προς το μέρος σας.

Αυτό το τετράθυρο καμπριολέ είναι σαφώς πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αν και είναι αρκετά χαριτωμένο. Η Honda δεν διευκρινίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα, αλλά εμείς υποθέτουμε πως πρόκειται για ηλεκτρικό κινητήρα

 

 

 

Exit mobile version