Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα των σπορ, ανά το παγκόσμιο είναι ο τελικός του Super Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι στις 2 Φεβρουαρίου. Όπως καταλαβαίνεται οι διαφημίσεις σε ένα τέτοιο γεγονός κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια για να προβληθούν και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Γι’ αυτό, η Porsche επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο Super Bowl με ένα επικό βίντεο, στο οποίο περνά μηνύματα για το παρόν το μέλλον αλλά και για το παρελθόν της θρυλικής Γερμανικής εταιρείας.

Πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου χιουμοριστικού διαφημιστικού βίντεο είναι φυσικά η νέα Porsche Taycan, με συμπρωταγωνιστές τα 918 Spyder, 718 Cayman GT4, 911 RSR, Carrera GT, 930 Turbo, 911 Carrera 4S και  911 GT2 RS.

Το «κηνύγι» ξεκίνησε από το μουσείο της Porsche στην Στουτγάρδη, και πέρασε από διάφορες τοποθεσίες της Γερμανίας, όπως το Heppenheim, Heidelberg και το μαγευτικό “Black Forest”

Δεν θα σας κάνουμε άλλα “spoilers”,  δείτε παρακάτω το βίντεο!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=92sXWVxRr0g[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.