Το νέο δημιούργημα του Ken Block παρουσιάστηκε εν μέσω καραντίνας και είναι, όπως και τα προηγούμενα όπλα του, εντυπωσιακό! Η παρουσίαση έγινε με βάση τα δεδομένα της εποχής. Δηλαδή, κάπως «ανορθόδοξα», με τους εμπλεκόμενους του “Hoonifox” πίσω από τον υπολογιστή τους σε διάφορα σημεία της Αμερικής. Το Hoonifox «κτίστηκε» με βάση μια Ford Mustang του ’80 με το πλέον γνωστό σασί τύπου «fox» που απολαύσαμε στο Hoonicorn V2!

Ο ηθικός αυτουργός του καινούργιου θηρίου είναι ο Ash Thorp (γραφίστας/σχεδιαστής), αφού σχεδίασε το νέο Hoonifox βασιζόμενος στις ιδέες αλλά και τις ιδιορρυθμίες του Ken Block. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ash σχεδίασε το νέο Batmobile για την καινούργια ταινία του Batman που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.