Το νέο δημιούργημα του Ken Block παρουσιάστηκε εν μέσω καραντίνας και είναι, όπως και τα προηγούμενα όπλα του, εντυπωσιακό! Η παρουσίαση έγινε με βάση τα δεδομένα της εποχής. Δηλαδή, κάπως «ανορθόδοξα», με τους εμπλεκόμενους του “Hoonifox” πίσω από τον υπολογιστή τους σε διάφορα σημεία της Αμερικής. Το Hoonifox «κτίστηκε» με βάση μια Ford Mustang του ’80 με το πλέον γνωστό σασί τύπου «fox» που απολαύσαμε στο Hoonicorn V2!

Ο ηθικός αυτουργός του καινούργιου θηρίου είναι ο Ash Thorp (γραφίστας/σχεδιαστής), αφού σχεδίασε το νέο Hoonifox βασιζόμενος στις ιδέες αλλά και τις ιδιορρυθμίες του Ken Block. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ash σχεδίασε το νέο Batmobile για την καινούργια ταινία του Batman που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.