Θωρακισμένο όπως λέμε… άρμα μάχης!

4. Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Όπως βλέπετε, το Lincoln Navigator L είναι ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο. Είναι σχεδόν μισό μέτρο μακρύτερο αλλά και πιο πλατύ από ένα Range Rover LWB. Είναι επίσης εξαιρετικά βαρύ, με συνολικό βάρος περίπου 2,7 τόνων.

3. Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Η έκδοση EuroNCAP της Αμερικής – το IIHS – της έδωσε βαθμολογία πέντε αστέρων για την ασφάλεια, αλλά προφανώς αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απλά πέρασε αλώβητο μέσα από ένα τσιμεντένιο μπλοκ. Αυτό που σίγουρα χρειαζόταν ένα Navigator L ήταν να προστατέψει τους επιβαίνοντες από σφαίρες 7.62 mm και αρκετή προστασία από εκρήξεις δυο χειροβομβίδων, και αυτό ακριβώς προσφέρει το INKAS Armored Lincoln Navigator L.

2. Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Απλά κοιτάξτε το. Τροχοί 22 ιντσών, εφοδιασμένοι με ελαστικά runflat και έχουν ενισχυθεί όλοι οι μεντεσέδες των θυρών αλλά και πολλά άλλα σημεία. Υπάρχει ακόμη και μια σειρήνα και μεγάφωνο ανακοινώσεων για να «προσελκύσουν την προσοχή σε περίπτωση επίθεσης».

Η INKAS κρατάει το πρότυπο σύστημα μετάδοσης κίνησης – ένα V6 3,5 λίτρων 450 ίππων με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 ταχυτήτων. Ενισχυμένη είναι και η ανάρτηση του μοντέλου.

1. Lincoln Navigator L

Lincoln Navigator L

Υπάρχει πρόσθετη προστασία για την μπαταρία και το ECU, καθώς και γυαλί ανθεκτικό σε βλήματα. Εάν οι τρεις πιο σημαντικές απαιτήσεις σας είναι ο χώρος, η ασφάλεια και η πολυτέλεια όταν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο – το INKAS Navigator L μπορεί να είναι η ιδανική οικογενειακή σας μεταφορά, αν ζείτε σε εμπόλεμη ζώνη…

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.