Τα αυτοκίνητα, σαν γενικός κανόνας, αντέχουν περισσότερη κακομεταχείριση από εμάς. Το καλύτερο παράδειγμα, είναι αυτό το «τττόταλλλος» Toyota GT86 που έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Και όμως, ακόμα τζιλά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρεία ανακύκλωσης αυτοκινήτων 417 Motoring Parts στο Nixa του Missouri. Το τι προκάλεσε όλη αυτή την ζημιά στο GT86 παραμένει ακόμη μυστήριο.  Ότι και αν χτύπησε, κατάφερε να διαπεράσει το coupe ανάμεσα στους άξονες, χωρίς να επηρεάσει τους τροχούς!

Στο βίντεο πιο πάνω, μπορείτε να δείτε το μικρό μηχανικό θαύμα με τα μάτια σας. Όλη εκείνη η ζημιά δεν είχε επιρροή πάνω στην μετάδοση του αυτοκινήτου, που στέλνει ακόμη δύναμη στους πίσω τροχούς. Πρόσφατα βγήκε και μια άλλη μικρή αλήθεια για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς από την μηχανή κατάφερε η εταιρεία να ανακαλύψει πόση απόσταση κατάφερε να καλύψει το αυτοκίνητο πριν από το μοιραίο του ατύχημα: 6.500 μίλια! Ο πρώην ιδιοκτήτης, που είναι μια χαρά αλλά ιδιαίτερα άτυχος, δεν πρόλαβε να απολαύσει από το ολοκαίνουργιο 86 του 2019.

It’ll buff out… ? Via: 417motoringparts on IG ??

Opublikowany przez 1320Video.com Wtorek, 25 czerwca 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.