Skoda Kamiq:

Skoda KamiqΤο Kamiq είναι το μοντέλο που ολοκληρώνει τη γκάμα των SUV της Skoda. Μετά τα Karoq και Kodiaq, σειρά έχει και το μικρότερο στη σειρά. Ένα μοντέλο που ο όμιλος της VW έδωσε ιδιαίτερη σημασία αφού ανήκει στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της παγκόσμιας αγοράς.

Το Kamiq διαθέτει όλα όσα εκείνα αναζητά σήμερα ο σύγχρονος οδηγός. Δηλαδή τα προτερήματα ενός SUV, με τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τους μεγάλους χώρους, με τις compact διαστάσεις και την ευελιξία μέσα στην πόλης. Άλλωστε γι αυτό ακριβώς το λόγο η κατηγορία την «μικρών» SUV κυριαρχεί ανά το παγκόσμιο!

Σύγχρονος σχεδιασμός, τεχνολογία αιχμής στο χώρο της άνεσης και της ασφάλειας αλλά και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας είναι τα βασικά του ατού που θα επιδείξει απέναντι σε καινούρια ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας όπως τα Peugeot 2008, Renault Captur και Nissan Juke.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Τσέχικης εταιρείας που διαθέτει δυναμικούς δείκτες πορείας εμπρός και πίσω και διαιρούμενους προβολείς LED, με φώτα ημέρας που στη full-LED έκδοση να χωρίζονται σε τέσσερα μέρη, Συνδυάζεται με τροχούς 16 έως 18 ιντσών ενώ είναι κτισμένο στη φημισμένη, πλέον, πλατφόρμα MQB του Group. Διαθέτει μήκος μόλις 4,241 μ., πλάτος 1,793 μ. και ύψος 1,531 μ. ενώ το μεταξόνιο των 2,651 μέτρων μας προϊδεάζει για άνετους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους. Ο χώρος αποσκευών των 400 λίτρων αυξάνεται στα 1.395 όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα. Το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων έως και 2,447 μέτρων.

Κατά την επίσκεψη μας στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ο κ. Πόλυς Πολυδώρου, Γενικός διευθυντής πωλήσεων της Unicars, μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα σημαντικό μοντέλο στην εμπορική πορεία της μάρκας ενώ αναμένεται πολύ σύντομα και στην Κυπριακή αγορά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt Live – Skoda Kamiq

Σύντομα στην Κύπρο το #Skoda #Kamiq ?. O Γενικός διευθυντής πωλήσεων της Unicars, κ. Πόλυς Πολυδώρου, μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες! -#autokinitocy #cyprus #news #unicars #skodacyprus #skodakamiqSkoda Cyprus Petros Soutzis

Opublikowany przez autokinito.com.cy Czwartek, 26 września 2019

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.