Ομίλος Πηλακούτα – Παύλος Κοντίδης

PAVLOS KONTIDESΣε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κύπριο Ολυμπιονίκη, Παύλο Κοντίδη.

Όπως ανέφερε η Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφορου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα: “Ο δικός μας επιχειρηματικός στίβος, ο χώρος του αυτοκινήτου στη στεριά, έχει πολλά κοινά με τον αθλητικό στίβο του Παύλου Κοντίδη και το άθλημά του στη θάλασσα, την ιστιοπλοΐα. Στην προσπάθεια για διάκριση, μας συνδέουν κοινές αξίες. Το πάθος να πετυχαίνουμε το καλύτερο. Η επιδίωξη υψηλών στόχων. Η αφοσίωση στην ποιότητα. Η σκληρή προσπάθεια. Το θάρρος απέναντι στις προκλήσεις. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο εκφραστή των αξιών αυτών από τον Ολυμπιονίκη μας, τον πρωταθλητή Παύλο Κοντίδη, που τιμά την Κύπρο σε όλο τον κόσμο με το ήθος και την αθλητική του ικανότητα”.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Όμιλος Πηλακούτα έχει προσφέρει στον Παύλο Κοντίδη ένα αυτοκίνητο BMW, με πλήρη υποστήριξη, ώστε να το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τις περιόδους εκείνες που θα βρίσκεται στο νησί.

Ο Παύλος Κοντίδης, ανέφερε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια για το γεγονός ότι ένας μεγάλος όμιλος, όπως ο όμιλος Πηλακούτα και η ΒΜW, «θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μου προς το Τόκιο και προς περισσότερες επιτυχίες. Πλέον το όχημα μου στη στεριά θα είναι ένα BMW και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό».

Ο Όμιλος Πηλακούτα και η BMW αποκτούν στην Κύπρο ένα σπουδαίο «πρεσβευτή». Ένα διακεκριμένο Ολυμπιονίκη που εμπιστεύεται μια αντιπροσωπεία που ξεχωρίζει και ένα brand πρωταθλητή.

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.