Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο Auto Deals 2019, ο Όμιλος Πηλακούτα μοιράστηκε με τους επισκέπτες το πάθος και το μεράκι για το αυτοκίνητο. Εκεί όπου χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου και είδε και οδήγησε την πλούσια γκάμα των οκτώ μαρκών που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος. Μετά την καθολική αυτή επιτυχία, ο Όμιλος Πηλακούτα αποφάσισε τη συνέχεια του Auto Deals, αυτή τη φορά, από τους εκθεσιακούς του χώρους σε όλες τις πόλεις.

Κάτω από το σλόγκαν «οκτώ κορυφαίες μάρκες, άπειρες ευκαιρίες» το κοινό μπορεί να δει από κοτνά, να οδηγήσει αλλά και να επωφεληθεί τις ειδικές τιμές όλων των μοντέλων που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος.

Μια πλούσια γκάμα από οκτώ διαφορετικές μάρκες που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. BMW, ΜΙΝΙ, Jaguar, Land Rover, NISSAN, Renault, Mitsubishi και Dacia έχουν να προσφέρουν από μικρό αυτοκίνητο πόλης μέχρι τα πολυτελέστατα premium SUV. Μαζί και η ολοκληρωμένη γκάμα εμπορικών του Ομίλου όσο και οι μοτοσικλέτες της BMW για τους φίλους των δύο τροχών.

Στο Auto Deals, πλέον σε όλες τις πόλεις , υπάρχουν και επιλεγμένα μεταχειρισμένα καθώς και αυτοκίνητα δοκιμής, με την εγγύηση πάντα του Ομίλου Πηλακούτα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές, για εκείνους που προτιμούν αυτή την επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 77771600 ή να επισκεφτείτε το www.pilakoutasgroup.com.cy/pilakoutas-group-news-events

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.