Το ολοκαίνουριο Volvo XC40 ήταν ο μεγάλος νικητής του βραβείου “Car of the Year” για το 2018. Το μεγάλο έπαθλο παρέλαβε ο ίδιος ο CEO της Volvo Hakan Samuelsson κατά τη διάρκεια τελετής που έγινε πριν από λίγο στους χώρους του Σαλονιού της Γενεύης που ανοίγει τις πόρτες του αύριο.
Το βραβείο “Car of the Year” είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο σημαντικά βραβεία στο χώρο του αυτοκινήτου και σε αυτό παίρνουν μέρος 60 συνολικά δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου από 20 χώρες. Ένα βραβείο που βρίσκεται στο χώρο από το 1964.
Στην 55η επέτειο του το Volvo XC40 με 325 βαθμούς κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά από τα Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW 5 Series, Citroën C3 Aircross, Kia Stinger και Seat Ibiza.

Συνολικά η βαθμολογία
Volvo XC40 – 325 βαθμοί
Seat Ibiza – 242 βαθμοί
BMW 5 Series – 226 βαθμοί
Kia Stinger – 204 βαθμοί
Citroen C3 Aircross – 171 βαθμοί
Audi A8 – 169 βαθμοί
Alfa Romeo Stelvio – 163 βαθμοί

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.