Στο τιμόνι μιας Ferrari ο Max Verstappen;

Ferrari  Monza SP2

Ferrari Monza SP2Οκ, απολογούμαστε για τον – λίγο – παραπλανητικό τίτλο, αλλά δεν πρόκειται για ψέμα! Ο λόγος για τον Max Verstappen και τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη παραγγείλει μια από τις πιο exclusive Ferrari που κυκλοφόρησε ποτέ η ιταλική εταιρεία: μια Ferrari Monza SP2! Εάν ο Verstappen έχει όντως αγοράσει μια SP2, τότε έχει ήδη ξοδέψει 1.6 εκατομμύρια ευρώ, και ανήκει πλέον στην ελίτ των ιδιοκτητών, που περιλαμβάνει τον διάσημο σεφ Gordon Ramsay και τον Zlatan Ibrahimovic. Η Monza SP2 διαθέτει ένα κινητήρα V12, 6,5 λίτρων που παράγει 850 ίππους, που εκσφενδονίζει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χιλιόμετρα την ώρα, μέσα σε 2.9 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα, λένε, πως ξεπερνάει τα 300.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του Michael Schumacher

MAX VERSTAPPEN
Και σας ακούμε να σκέφτεστε «ρε σεις, δεν ήταν ο Max που κατηγορούσε την Ferrari πέρυσι για την εξέλιξη του κινητήρα της; Παίζει κάτι;». Το ερώτημα, παρόλο του ότι είναι εύλογο, δεν νομίζουμε να έχει κάποια περίεργη απάντηση, παρά μόνο του ότι, μπορεί ένας οδηγός αγώνων να μην τρέχει για την ιταλική εταιρεία αλλά να μπορεί να έχει στην κατοχή του αυτοκίνητα της (όπως, άλλωστε, και ο Lewis Hamilton, όπως αναφέραμε στο σχετικό άρθρο με τα αυτοκίνητα του πολυπρωταθλητή).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το «γκαράζ» των supercars του Lewis Hamilton

Ferrari Monza SP2

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.