Indian FTR 1200SFTR 1200S

Σε ειδική εκδήλωση η Indian Motorcycle Cyprus παρουσίασε την επιβλητική Indian FTR 1200 S στους εκθεσιακούς της χώρους στη Λευκωσία. Μια μοτοσικλέτα που συνδυάζει ένα σχεδιασμό εμπνευσμένο από αγώνες προσφέροντας παράλληλα μια επιβλητική εμπειρία οδήγησης. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μοτοσυκλέτα που είναι εμπνευσμένη από το αγωνιστικό μοντέλο της Indian Motorcycle για αγώνες τύπου Flat Track, FTR 750.

FTR 1200SΟ ολοκαίνουριος κινητήρας 1203cc V-Twin με απόδοση 123 ίππων καταπλήσσει με τις επιδόσεις του προσφέροντας εντυπωσιακή επιτάχυνση σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Γενικά, η νέα πλατφόρμα αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο για την προώθηση της μοτοσυκλέτας και την προσέγγιση νέων αναβατών.  Παρά τον επιβλητικό σχεδιασμό της, διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας και τεχνολογιών που συμβάλουν στην βελτίωση της οδήγησης.

FTR 1200SΗ FTR 1200 διαθέτει φωτισμό μπροστά και πίσω LED, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προβολέα, θύρα USB γρήγορης φόρτισης για την εύκολη φόρτιση κινητών συσκευών και cruise control για ακόμα πιο άνετες διαδρομές! Επίσης, η FTR 1200 S – Race Replica περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση εμπρός και πίσω δίνοντας την δυνατότητα στον αναβάτη να τις προσαρμόσει ανάλογα με το στυλ οδήγησης του και Lean-angle sensitive stability control, ABS traction control και wheelie mitigation control για καλύτερο έλεγχο. Διαθέτει παράλληλα και τρείς λειτουργίες οδήγησης (Sport, Standard, Rain) με μοναδικά throttle response traction control intervention levels ενώ συναντούμε και μια οθόνη αφής LCD 4,3 ιντσών LCD με λογισμικό προσαρμογής Ride Command και συνδεσιμότητα Bluetooth.

FTR 1200SH Indian FTR 1200 S – Race Replica edition διατίθεται στην τιμή των €16,590 και μπορείτε να την γνωρίσετε από κοντά στον εκθεσιακό χώρο της Indian Motorcycle Cyprus στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως στην Λευκωσία.

FTR 1200SH Indian Motorcycle είναι η αρχαιότερη Αμερικάνικη εταιρεία μοτοσυκλέτας με την ιστορία της να ξεκινάει το μακρινό 1901! Η Indian Motorcycle κέρδισε τις καρδιές των μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα πιο θρυλικά και εικονικά εμπορικά σήματα της Αμερικής μέσω της ασυναγώνιστης κυριαρχίας στους αγώνες, στην τεχνολογία και τις αμέτρητες καινοτομίες στην βιομηχανία.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.