Στα σκαριά SUV από τη Smart;

Smart Suv:

SMART SUVΕδώ και χρόνια η Smart εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα SUV μοντέλο, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση. Οι φήμες όμως εντείνονται και είναι πιθανό να προσθέσει την κατηγορία αυτή στη γκάμα της. Μέσα στο 2019 η Daimler συμφώνησε την πώληση του 50% της εταιρείας στον κινεζικό όμιλο Geely, κίνηση που φαίνεται ότι έδωσε νέα πνοή στο θέμα της ανάπτυξης κάποιου SUV μοντέλου. Αν τελικά το εν λόγω project πάρει σάρκα και οστά, το SUV θα προστεθεί στα ολοκαίνουρια ForTwo και ForFour.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SMART

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να δούμε αν θα είναι απλά μια υπερυψωμένη εκδοχή του ForFour ή θα έχει πιο ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό το οποίο θεωρείται αρκετά σίγουρο είναι ότι η συναρμολόγηση θα γίνεται στην Κίνα, όμως θα πωλείται σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται η μάρκα.

SMART SUVΗ εικόνα αποτελεί δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή Νικίτα Αξιόνοφ και δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι ένα SUV με τα σήματα της Smart.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.