Στα σκαριά SUV από τη Smart;

Smart Suv:

SMART SUVΕδώ και χρόνια η Smart εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα SUV μοντέλο, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση. Οι φήμες όμως εντείνονται και είναι πιθανό να προσθέσει την κατηγορία αυτή στη γκάμα της. Μέσα στο 2019 η Daimler συμφώνησε την πώληση του 50% της εταιρείας στον κινεζικό όμιλο Geely, κίνηση που φαίνεται ότι έδωσε νέα πνοή στο θέμα της ανάπτυξης κάποιου SUV μοντέλου. Αν τελικά το εν λόγω project πάρει σάρκα και οστά, το SUV θα προστεθεί στα ολοκαίνουρια ForTwo και ForFour.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SMART

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να δούμε αν θα είναι απλά μια υπερυψωμένη εκδοχή του ForFour ή θα έχει πιο ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό το οποίο θεωρείται αρκετά σίγουρο είναι ότι η συναρμολόγηση θα γίνεται στην Κίνα, όμως θα πωλείται σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται η μάρκα.

SMART SUVΗ εικόνα αποτελεί δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή Νικίτα Αξιόνοφ και δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι ένα SUV με τα σήματα της Smart.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.