Ύστερα από 50 χρόνια (1967) στις βιτρίνες της Fairways, τα αυτοκίνητα της Mitsubishi θα αντιπροσωπεύονται πλέον από τον Όμιλο Πηλακούτα. Μια απόφαση που πάρθηκε κατευθείαν από το Ιαπωνικό εργοστάσιο παρά το ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από άλλη Κυπριακή αντιπροσωπεία. Η απόφαση αυτή φαίνεται να πάρθηκε καθαρά μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας της Mitsubishi με τον Όμιλο Renault-Nissan. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά τις υπόλοιπες μάρκες (Renault – Dacia) αφού η Γαλλική εταιρεία τηρεί… «σιγεί ιχθύος».  Σε αυτή την περίπτωση, άλλη μια Κυπριακή αντιπροσωπεία διεκδικεί τις δύο αυτές μάρκες. Αν ο Όμιλος Renault ενεργήσει με την ίδια τακτική όπως και με τη Mitsubishi, τότε θα δημιουργηθεί μια υπερ-αντιπροσωπεία για τα Κυπριακά δεδομένα με τον Όμιλο Πηλακούτα να έχει υπό τη σκέπη του εννέα διαφορετικές μάρες (BMW, Mini, Jaguar, Land Rover, Nissan, Renault, Mitsubishi, Dacia και Rolls Royce)

Κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Renault βρίσκονται μάρκες όπως: Renault, Nissan, Mitsubishi, Dacia, Renault-Samsung, Alpine, Infiniti, Avtovaz, Dacia, Datsun και Lada.

Αναμονή λοιπόν μέχρι την απόφαση για το ποιος θα διαθέτει τα αυτοκίνητα της Renault και Dacia στην Κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία Fairways διέθετε τα αυτοκίνητα της Mitsubishi στην Κύπρο τα τελευταία πενήντα χρόνια και συγκεκριμένα από το 1967. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Mitsubishi έγραψε ασύλληπτα ρεκόρ στην Κυπριακή αγορά διαθέτοντας 6683 αυτοκίνητα το 1995. Αριθμός που αντιπροσώπευε τότε ένα ποσοστό της τάξης του 27%. Παράλληλα, η Fairways ξεκίνησε τη διάθεση των αυτοκινήτων της Renault από το 1995 ενώ το 2009 την απέκτησε πλήρως.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.