Land Rover Defender:

Land Rover 2019Η Land Rover φαίνεται ότι θα προσφέρει το καινούργιο της Defender σε τρία διαφορετικά μεγέθη αλλά και σε τέσσερεις ξεχωριστές εκδόσεις στο κοινό που λατρεύει το θρυλικό μοντέλο. Τα μεγέθη θα φτάνουν μέχρι οκταθέσιο Defender με διάφορα πακέτα για να μπορεί ο κάθε αγοραστής να «χτίσει» το δικό του αυτοκίνητο. Από πακέτα για μεγάλες off-road εξορμήσεις μέχρι ειδική διαμόρφωση για ζωή στην αστική «ζούγκλα».

Τα τρία μεγέθη θα έχουν ως εξής: Το τρίθυρο Defender 90, με πέντε ή έξι θέσεις και μήκος 4.3 μέτρων (από τα 4 της προηγούμενης γενιάς). Το πεντάθυρο Defender 110, με έξι ή επτά θέσεις και το 130 με πέντε θύρες και οκτώ θέσεις, με το μέγεθος να ανεβαίνει στα 5.10m

Η Land Rover παρήγαγε 2 εκατομμύρια Defender, με την παραγωγή τους να φτάνει στο τέλος της μετά από 67 χρόνια ζωής αυτού του αυτοκινητιστικού θρύλου. Η δεύτερη γενιά του Defender θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Τα Defender 90 και 110 θα περάσουν στην παραγωγή του χρόνου, με το 130 να ακολουθεί την επόμενη χρονιά. Το νέο μοντέλο θα παράγεται στο καινούργιο εργοστάσιο της Jaguar / Land Rover στην Nitra της Σλοβακίας, επάνω στην πλατφόρμα D7u του Discovery, που παράγεται στο ίδιο εργοστάσιο.

Land Rover 2019Τα τέσσερα διαφορετικά πακέτα που θα προσφέρει η Land Rover για το Defender θα είναι το Adventure που θα αποτελεί το SUV grand tourer της γκάμας, το Urban για την πόλη (που θα αποτελεί σίγουρα την πιο δημοφιλή επιλογή για το 90), και το Explorer που θα προσφέρει την καλύτερη λειτουργία σε ακραίες off0road καταστάσεις.

Αρχικά, το Defender θα κυκλοφορήσει με μια γκάμα με mild Hybrid κινητήρες JLR Ingenium ενώ ένα plug-in hybrid μοντέλο να προσφέρεται αργότερα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.