Ο Ανδρέας Γιόρτσιος γίνεται ο πρώτος καλεσμένος που δοκιμάζει τις ικανότητες του στο #SCARLETCHALLENGE. H πρόκληση άρχισε μέσα σε ένα Audi Q3 όπου ο Ανδρέας Γιόρτσιος πέρασε από ανάκριση μέσω ερωτήσεων από τα social media. Στη συνέχεια έβαλε την αγωνιστική του στολή και «δάμασε το τέρας» που ακούει στο όνομα SCARLET. Η Scarlet είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, πλήρες εξοπλισμένο για αγώνες. Είναι γρήγορο, ασφαλές και διαθέτει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ένας οδηγός αγώνων.

Scarlet Challenge Andreas GiortsiosΜάθετε ποιαν έκανε Challenge ο Ανδρέας Γιόρτσιος, η οποία και αποδέχτηκε την πρόκληση με τη φράση… «να φοβάσαι!». Μέχρι στιγμής ο χρόνος του Ανδρέα Γιόρτσιου στη πίστα της Daytona παραμένει… «the time to beat!».

Απολαύστε το πρώτο #SCARLETCHALLENGE μέσα από ένα βίντεο διάρκειας μερικών λεπτών με πρωταγωνιστές ένα Audi Q3, τον Ανδρέα Γιόρτσιο και φυσικά την SCARLET.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

#ScarletChallenge – Andreas Giortsios

Ο Andreas Giortsios γίνεται ο πρώτος καλεσμένος που δοκιμάζει τις ικανότητες του στο #SCARLETCHALLENGE ?-Next Challenger ? Elpida Iacovidou-Ευχαριστίες στην Audi Cyprus που μας παραχώρησε το υπέροχο #AudiQ3Εξοπλισμός από την AMC Racing Ltd & Sparco CyprusΤοποθεσία ? Daytona Raceway-#autokinitocy #cyprus #scarletchallenge #andreasgiortsios #miltossoutzis #AudiQ3 #happyhour #racing #nicosia #limassol #unicars #audicyprus #audicy #newera

Opublikowany przez Autokinito Środa, 19 czerwca 2019

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.