Με την τρίτη γενιά του Hyundai i10 να έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου, η Hyundai σήκωσε το σκέπασμα και παρουσίασε το σπορ i10 Ν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με ειδικό φινίρισμα, εξωτερικά και εσωτερικά, αλλά και με πιο ικανούς κινητήρες θα κυκλοφορήσει το Hyundai i10 N στην Ευρωπαϊκή αγορά. Οι δυο κινητήρες που προσφέρονται για το νέο μοντέλο των Κορεάτων, είναι δυο βενζινοκινητήρες, ένας ενός λίτρου με συμπιεστή και ένας ατμοσφαιρικός 1.2 λίτρων.

Ο τούρμπο κινητήρας πρόκειται για την μηχανή του Hyundai Venue, με την διαφορά πως η απόδοση του στο i10 N θα είναι μειωμένη κατά 20 ίππους (με αποτέλεσμα τους 100) και τα 172Nm ροπής και προσφέρεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.  Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας παράγει λίγη περισσότερη δύναμη (118 ίππους), και προσφέρεται τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο αλλά και με αυτόματο.

Δείτε το βίντεο μας από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης για το νέο Hyundai i10: 

Frankfurt Live – Hyundai i10

Συμβαίνει τώρα! Δείτε το ολοκαίνουργιο #Hyundai i10 ?-#autokinitocy #cyprus #news #cyprus #FMS2019 #FrankfurtMotorshow #petrossoutzis #Hyundaii10#Hyundaii10N Hyundai Cyprus Official

Opublikowany przez autokinito.com.cy Wtorek, 10 września 2019

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.