Με την τρίτη γενιά του Hyundai i10 να έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου, η Hyundai σήκωσε το σκέπασμα και παρουσίασε το σπορ i10 Ν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με ειδικό φινίρισμα, εξωτερικά και εσωτερικά, αλλά και με πιο ικανούς κινητήρες θα κυκλοφορήσει το Hyundai i10 N στην Ευρωπαϊκή αγορά. Οι δυο κινητήρες που προσφέρονται για το νέο μοντέλο των Κορεάτων, είναι δυο βενζινοκινητήρες, ένας ενός λίτρου με συμπιεστή και ένας ατμοσφαιρικός 1.2 λίτρων.

Ο τούρμπο κινητήρας πρόκειται για την μηχανή του Hyundai Venue, με την διαφορά πως η απόδοση του στο i10 N θα είναι μειωμένη κατά 20 ίππους (με αποτέλεσμα τους 100) και τα 172Nm ροπής και προσφέρεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.  Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας παράγει λίγη περισσότερη δύναμη (118 ίππους), και προσφέρεται τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο αλλά και με αυτόματο.

Δείτε το βίντεο μας από το Σαλόνι της Φρανκφούρτης για το νέο Hyundai i10: 

Frankfurt Live – Hyundai i10

Συμβαίνει τώρα! Δείτε το ολοκαίνουργιο #Hyundai i10 ?-#autokinitocy #cyprus #news #cyprus #FMS2019 #FrankfurtMotorshow #petrossoutzis #Hyundaii10#Hyundaii10N Hyundai Cyprus Official

Opublikowany przez autokinito.com.cy Wtorek, 10 września 2019

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.