Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης  η Mercedes-Benz παρουσίασε τις προκλήσεις του μέλλοντος με τη βιωσιμότητα να καθίσταται κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας της μάρκας και αποτελεί βασική πτυχή της εταιρικής στρατηγικής της Γερμανικής εταιρείας. Το πειραματικό που ακούει στον κωδικό Vision EQS ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτές σήμερα και παρέχει μια προοπτική για μελλοντικές μεγάλα, ηλεκτρικά πολυτελή saloon. Ταυτόχρονα, απεικονίζει ένα όραμα για τον σχεδιασμό ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος. Με το EQS Vision, η Mercedes-Benz κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση για το μέλλον των οχημάτων υψηλής ποιότητας και της αυτόνομης οδήγησης.

Με τους ηλεκτρικούς κινητήρες στον μπροστινό και τον πίσω άξονα και την μπαταρία ενσωματωμένο στο δάπεδο του οχήματος, τo EQS VISION αντιπροσωπεύει μια πολύ καλά ισορροπημένη εικόνα. Η βάση για δυναμική απόδοση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου προέρχεται από την ηλεκτρική κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς με μετατόπιση ροπής μεταβλητού άξονα και μια μπαταρία τοποθετημένη βαθιά στο δάπεδο του οχήματος μεταξύ των αξόνων. Χάρη στην συνολική απόδοση 350 kW (470 ίπποι) και άμεση διαθέσιμη ροπή γύρω στα 760 Nm, το EQS VISION επιταχύνει από 0-100 km / h σε λιγότερο από 4,5 δευτερόλεπτα

Για πρώτη φορά ολόκληρος ο πίνακας οργάνων αναμιγνύεται με το σώμα του μπροστινού πλαισίου για να σχηματίσει ένα εσωτερικό γλυπτό. Με την βαθιά και ανοιχτή χωρική αρχιτεκτονική του, το πιλοτήριο των EQS VISION περιβάλλει τους επιβάτες όπως το κατάστρωμα ενός σκάφους.  Το μοντέλο διαθέτει αυτονομία μέχρι και 700 χλμ ενώ με  απόδοση φόρτισης των 350 kW,  επαναφορτίζει την μπαταρία στο 80% σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – Mercedes-Benz Vision EQS

Δείτε το "πειραματικό" #Mercedes-Benz Vison EQS ?-#autokinitocy #cyprus #news #VisionEQS #FrankfurtMotorshow Mercedes-Benz Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Poniedziałek, 16 września 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.