Η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi κατάφερε μέσα στο 2017 να βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποί της ψάχνουν τρόπους οι εταιρείες που την αποτελούν να έρθουν πιο κοντά εξετάζοντας και το ενδεχόμενο συγχώνευσης της Renault με τη Nissan. Σίγουρα το να παραμείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το να φτάσεις εκεί και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο επί κεφαλής  της συμμαχίας, Κάρλος Γκοσν, ο οποίος εξετάζει διάφορους τρόπους να κάνει πιο στενούς τους δεσμούς των εταιρειών των οποίων ηγείται.

Το ενδεχόμενο συγχώνευσης άλλοτε έρχεται στην επικαιρότητα και άλλοτε διαψεύδεται με τις τελευταίες αναφορές επί του θέματος να λένε ότι πλέον η συμμαχία προσανατολίζεται σε ένα διετές πλάνο στο τέλος του οποίου θα έχουν συζητηθεί όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και θα έχει παρθεί η τελική απόφαση σχετικά με την επόμενη μέρα αυτής της ιδιόμορφης ένωσης εταιρειών. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι των Renault-Nissan-Mitsubishi θέλουν η οποιαδήποτε κίνηση να γίνει πριν τη λήξη της θητείας του Κάρλος Γκοσν η οποία τελειώνει το 2022 γι’ αυτό και τέθηκε το διετές πλάνο.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.