Άλλα δύο σημαντικά βραβεία Red Dot έρχονται να διακοσμήσουν τη βιτρίνα με τις διακρίσεις τηςHyundai. Τα ολότελα νέα μοντέλα NEXO και Kona τιμήθηκαν με το βραβείο σχεδιασμού Red Dot στην κατηγορία αυτοκινήτων. Η πολύτιμη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της δημιουργικής προσέγγισης, της εργονομίας, της διάρκειας, του επιπέδου καινοτομίας και γενικά της ποιότητας των αυτοκινήτων, όσον αφορά τη φόρμα και τη λειτουργικότητα.
Το NEXO είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου νέας γενιάς της Hyundai. Χαρακτηρίζεται από αγνό και λιτό σχεδιασμό, με έμφαση στη ρευστή σιλουέτα του. Αποτελεί το μέλλον στην αυτοκίνηση και βρίσκεται στην πρωτοπορία για τη Hyundai. Το Kona είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των SUV της Hyundai, με έντονες σχεδιαστικές γραμμές, ευχάριστο, μοντέρνο εσωτερικό και εντυπωσιακές επιδόσεις.
Ο σχεδιασμός αποτελεί και τον πιο σημαντικό λόγο που οι αγοραστές προτιμούν την Hyundai. Η σημαντική αυτή αναγνώριση για τα δύο μοντέλα, για πέμπτη συνεχή χρονιά, αντανακλά τη δέσμευση της Hyundai για την παραγωγή αυτοκινήτων με μοναδικό, εξελισσόμενο σχεδιασμό.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.