Άλλα δύο σημαντικά βραβεία Red Dot έρχονται να διακοσμήσουν τη βιτρίνα με τις διακρίσεις τηςHyundai. Τα ολότελα νέα μοντέλα NEXO και Kona τιμήθηκαν με το βραβείο σχεδιασμού Red Dot στην κατηγορία αυτοκινήτων. Η πολύτιμη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της δημιουργικής προσέγγισης, της εργονομίας, της διάρκειας, του επιπέδου καινοτομίας και γενικά της ποιότητας των αυτοκινήτων, όσον αφορά τη φόρμα και τη λειτουργικότητα.
Το NEXO είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου νέας γενιάς της Hyundai. Χαρακτηρίζεται από αγνό και λιτό σχεδιασμό, με έμφαση στη ρευστή σιλουέτα του. Αποτελεί το μέλλον στην αυτοκίνηση και βρίσκεται στην πρωτοπορία για τη Hyundai. Το Kona είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των SUV της Hyundai, με έντονες σχεδιαστικές γραμμές, ευχάριστο, μοντέρνο εσωτερικό και εντυπωσιακές επιδόσεις.
Ο σχεδιασμός αποτελεί και τον πιο σημαντικό λόγο που οι αγοραστές προτιμούν την Hyundai. Η σημαντική αυτή αναγνώριση για τα δύο μοντέλα, για πέμπτη συνεχή χρονιά, αντανακλά τη δέσμευση της Hyundai για την παραγωγή αυτοκινήτων με μοναδικό, εξελισσόμενο σχεδιασμό.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.