Lexus UX:

Τα δεδομένα για την κατηγορία των Premium Crossover αλλάζουν ολοκληρωτικά και ο πήχης τίθεται σαφώς υψηλότερα λόγω της ανατρεπτικής επίσημής πρώτης εμφάνισης του ολοκαίνουργιου Lexus UX στην Κύπρο. Η παρουσίαση του νέου Lexus UX έγινε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στο Lexus Centre στη Λευκωσία σε μια εκδήλωση η οποία είχε ως χαρακτηριστικά της την υψηλή αισθητική, την αίγλη, την έμφαση στη λεπτομέρεια και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασης του Lexus UX ο σεφ Ανδρέας Ανδρέου εμπνευσμένος από το ολοκαίνουργιο και ανατρεπτικό crossover Lexus UX δημιούργησε και παρουσίασε 5 διαφορετικά πιάτα και η εικαστικός Μαρία Α. Αριστείδου φιλοτέχνησε ένα μοναδικό έργο τέχνης, που απεικονίζει το χελιδονόψαρο, γνωστό και ως σύμβολο του Hybrid.

Το περιβάλλον και η αισθητική της εκδήλωσης παρέπεμπε σε εγκαίνια έκθεσης έργων τέχνης, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για τις συνθήκες αποκάλυψης του δυναμικού Lexus UX το οποίο ενθουσίασε τους παριστάμενους με την εμφάνιση και την αίσθηση υπεροχής που το χαρακτηρίζει. Παράλληλα αναδείχθηκε ότι το Lexus UX αποτελεί πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης η οποία οδηγεί σε άψογα και δημιουργικά έργα τέχνης. Το αρχέτυπο μοντέλο του Lexus UX, που αφίχθηκε στην Κύπρο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανέβασε κατακόρυφα τις προσδοκίες και έδωσε την ευκαιρία της πρώτης επαφής με το αντισυμβατικό premium crossover. Η εκλεπτυσμένη αισθητική, η υψηλή πολυτέλεια, η λεπτή φινέτσα και η τεχνολογική του υπεροχή, δημιουργούν ένα νέο τοπίο στην κατηγορία του.

Το LEXUS UX αποτυπώνει την αίσθηση της απόλυτης ισορροπίας. Η πρωτοτυπία του οφείλεται στη  μοναδική του σύνθεση κατά την οποία o υβριδικός του χαρακτήρας δένει αρμόνικά με τον δυναμισμό, τη βαθιά γνώση, τον σεβασμό στην παράδοση και την ανάγκη για εξέλιξη και καινοτομία.

Με το νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς, συνδυάζει την κορυφαία οικονομία στα καύσιμα, με έως και 50% ηλεκτρική κίνηση, σε συνάρτηση με τις απαράμιλλες επιδόσεις και την ευελιξία του!

O εσωτερικός κόσμος του νέου Lexus UX ολοκληρώνεται ή μάλλον εξαπλώνεται και στο εξωτερικό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια ‘engawa’ τα σύνορα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού εξαλείφονται. Η αίσθηση που αφήνει; Πολυτέλεια, άνεση και μια αίσθηση απόλυτης αρμονικής σύνδεσης με τον κόσμο.

Οι δεξιοτέχνες Takumi της Lexus έχουν δημιουργήσει ένα πολυτελές και μοναδικό περιβάλλον στο εσωτερικό του UX, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Τα λεία δερμάτινα καθίσματα χαρακτηρίζονται από το σχέδιο διάτρησης Calculated Art και την τέχνη της παραδοσιακής ιαπωνικής συρραφής Sashiko.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του μοντέλου βασίζεται στη βαθιά ιαπωνική παράδοση και φιλοσοφία, δημιουργώντας ένα δυναμικό σύνολο στο οποίο τα φωτιστικά σώματα με τις αιχμηρές απολήξεις συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής στην οποία ξεχωρίζουν 120 LED. Ο επιβλητικός χαρακτήρας του αμαξώματος του LEXUS UX κερδίζει αυτομάτως τα βλέμματα με την εμβληματική κυψελωτή γρίλια, που σε συνδυασμό με το μέγεθος της μάσκας, αποπνέει μεγαλείο και δέος.

Με το νέο Σύστημα Ασφάλειας Lexus +, το UX επωφελείται από ένα εντυπωσιακά πλήρες πακέτο πρόληψης, που περιλαμβάνει Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης με Εντοπισμό Πεζών, Προειδοποίηση Αποχώρησης από Λωρίδα με Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, Αυτόματη Υψηλή Δέσμη, Δυναμικό Έλεγχο Πορείας με Ραντάρ και Υποβοήθηση Οδικής Σήμανσης.

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.