Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια στον Όμιλο Πηλακούτα (VIDEO)

Νέα δεδομένα στον τομέα της ασφάλεια και της προστασία της υγείας έφερε η πανδημία, και οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτου δηλώνουν παρών. Εμείς επισκεφθήκαμε τον Όμιλο Πηλακούτα και είδαμε από πρώτο χέρι την εφαρμογή αυτών των μέτρων.

Για τον μεγαλύτερο Όμιλο Αυτοκινήτου στην Κύπρο, η ασφάλεια και προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων της ήταν και είναι άμεση προτεραιότητα, πάντα κάτω από τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

AutokinitoTV | Char. Pilakoutas Covid19

Για τον Όμιλο Πηλακούτα, η ασφάλεια και η υγεία, είναι η άμεση προτεραιότητα ?#autokinitocy #cyprus #news #bmwcyprus #minicyprus #nissancyprus #daciacyprus #landrovercyprus #mitsubishicyprus BMW Cyprus Nissan Cyprus Ltd Jaguar Cyprus Land Rover Cyprus Mitsubishi Motors Cyprus Dacia Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Poniedziałek, 1 czerwca 2020

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.