Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια στον Όμιλο Πηλακούτα (VIDEO)

Νέα δεδομένα στον τομέα της ασφάλεια και της προστασία της υγείας έφερε η πανδημία, και οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτου δηλώνουν παρών. Εμείς επισκεφθήκαμε τον Όμιλο Πηλακούτα και είδαμε από πρώτο χέρι την εφαρμογή αυτών των μέτρων.

Για τον μεγαλύτερο Όμιλο Αυτοκινήτου στην Κύπρο, η ασφάλεια και προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων της ήταν και είναι άμεση προτεραιότητα, πάντα κάτω από τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

AutokinitoTV | Char. Pilakoutas Covid19

Για τον Όμιλο Πηλακούτα, η ασφάλεια και η υγεία, είναι η άμεση προτεραιότητα ?#autokinitocy #cyprus #news #bmwcyprus #minicyprus #nissancyprus #daciacyprus #landrovercyprus #mitsubishicyprus BMW Cyprus Nissan Cyprus Ltd Jaguar Cyprus Land Rover Cyprus Mitsubishi Motors Cyprus Dacia Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Poniedziałek, 1 czerwca 2020

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.