12-18 Αυγούστου. Εβδομάδα διακοπών για το 99% των Κυπρίων. Μαζί τους και οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτου. Οι πλείστες θα έχουν κλειστούς τους εκθεσιακούς τους χώρους μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου ενώ άλλες μέχρι και την Κυριακή 25 του μήνα. Πιο συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου θα είναι ανοικτοί οι: Όμιλος Πηλακούτα, Unicars, CiC, CTC, Dickran Ouzounian, A.I.Motokinisi Ltd, Demstar και Geo Pavlides Automotive. Κλειστοί θα παραμείνουν οι εκθεσιακοί χώροι της Michaels Automotive, A. Λούτσιος και A.Τρικωμίτης μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Ευκαιρία λοιπόν σε αυτούς που ψάχνουν καινούριο αυτοκίνητο να κάνουν προσεκτικά το «homework» τους στις διακοπές! Και θυμίζουμε, «Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας».

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις ΤΙΜΕΣ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ για το μελλοντικό σας καινούργιο αυτοκίνητο!

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.