Στις αρχές του 2016 ο Sergio Marchionne είχε δηλώσει ότι μόνο πάνω από το πτώμα του θα μπορούσε να περάσει η απόφαση παραγωγής ενός SUV ή crossover με το λογότυπο της Ferrari. Το 2014, ο Luca di Montezemolo είχε επίσης αποκλείσει την πιθανότητα η Ferrari να βγάλει ποτέ 4θυρο ή SUV μοντέλο. Τώρα ο Marchionne έχει αποδημήσει εις κύριον και ο Montezemolo είναι εκτός της εταιρείας. Λέτε να έφτασε το πλήρωμα του χρόνο για τη Ferrari για ένα μοντέλα στην κατηγορία αυτή; Ειδικά μετά την απόφαση της Lamborghini να βγάλει τελικά την Urus στην παραγωγή.

Η εικόνα που βλέπετε ανήκει στο διάσημο Νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη Taekang Lee και μας παρουσιάζει τη δική του άποψη για το πώς θα μπορούσε να είναι μια Ferrari SUV. Ο Lee φαίνεται να εμπνεύστηκε από άλλα μοντέλα της μάρκας Maranello όπως την Superfast 812 ή ακόμα και την488 GTB. Πάντως οι φήμες που κυκλοφορούν, έπειτα από δημοσίευμα του αγγλικού Car κάνουν λόγω για ένα Ferrari CUV που είναι ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και το οποίο προορίζεται να λανσαριστεί το 2021.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.