Τα διεθνή και αναγνωρισμένα βραβεία «Engine of the Year Awards» γιόρτασαν τα 20α τους γενέθλια. Με αυτή την ευκαιρία δημιούργησαν μια λίστα για να ανακαλύψουν και οι ίδιοι ποιοι είναι οι καλύτεροι κινητήρες που ψηφίστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η επιλογή των 12 καλύτερων κινητήρων ήταν σαν αποτέλεσμα μελέτης του συμβουλίου μέσα από μόνο νικητές στα βραβεία κινητήρων των τελευταίων 20 ετών.
Πάμε να μάθουμε ποιος κινητήρας / εταιρεία βρέθηκε στην κορυφή…

10: Honda 1.0-litre IMA / BMW 4.4-litre Valvetronic / Fiat 875cc TwinAir


Ναι, δεν είναι ένας αλλά τρεις κινητήρες που κατέληξαν στην δέκατη θέση. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Honda Insight ήταν το πρώτο μοντέλο που έφερε εκείνον τον μονόλιτρο τρικύλινδρο κινητήρα.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.