Η οικογένεια μοντέλων X της BMW ενισχύεται με τον ερχομό του τελευταίου Sports Activity Coupe: Πρόκειται για τη νέα BMW X6 που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, σηματοδοτώντας την άφιξη της τρίτης γενιάς του μοντέλου BMW το οποίο δημιούργησε ένα νέο είδος οχήματος. Οι αλλαγές είναι τεχνολογικές αλλά και αισθητικές οι οποίες του προσδίδουν ένα πιο δυναμικό χαρακτήρας. Ξεχωρίζει η μεγάλη μπροστινή μάσκα και ο έντονος προφυλακτήρας ενώ διαφορετικά είναι και τα φωτιστικά σώματα. Το όλο σύνολο κλείνει με τους νέους αεραγωγούς και τους τονισμένους θόλους των τροχών. Περισσότερες αλλαγές έχουμε στο πίσω μέρος με την κεκλιμένη οροφή. Τα πολύ λεπτά φώτα παραπέμπουν στη σειρά 8 ενώ διαθέτει επίσης ένα νέο διαχύτη αλλά και σπόϊλερ που ενσωματώνεται στην πίσω πόρτα.

Όσον αφορά την τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, η X6 θα προσφέρεται με μια ατέλειωτη σειρά συστημάτων υποστήριξης οδηγού που μεταξύ άλλων θα συμπεριλαμβάνει συστήματα όπως Active Cruise Control και Stop & Go, τον βοηθό διατήρησης λωρίδας, τη λειτουργία αυτόματης αλλαγής λωρίδων και πολλά άλλα. Το ίδιο και στο χώρο της άνεσης και της συνδεσιμότητας, με το γερμανικό εργοστάσιο να εφοδιάζει την Χ6 με ότι καλύτερο έχει στη φαρέτρα της.

Οι επιλογές κινητήρα είναι πανομοιότητες με αυτές της X5 με ένα 6κύλινδρο 3.0 λίτρων τούρμπο των 340 ίππων και 447 Nm ροπής. Μαζί και η X6 xDrive50i με τον κινητήρα των 4,4 λίτρων V8 και απόδοση 462 ίππων και ροπή στα 649 Nm.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – BMW X6

Συμβαίνει τώρα! Δείτε το ολοκαίνουργιο #BMW X6?-#autokinitocy #cyprus #news #cyprus #FMS2019 #BMWX6 #FrankfurtMotorshow #petrossoutzis BMW Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Środa, 11 września 2019

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.