Η οικογένεια μοντέλων X της BMW ενισχύεται με τον ερχομό του τελευταίου Sports Activity Coupe: Πρόκειται για τη νέα BMW X6 που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, σηματοδοτώντας την άφιξη της τρίτης γενιάς του μοντέλου BMW το οποίο δημιούργησε ένα νέο είδος οχήματος. Οι αλλαγές είναι τεχνολογικές αλλά και αισθητικές οι οποίες του προσδίδουν ένα πιο δυναμικό χαρακτήρας. Ξεχωρίζει η μεγάλη μπροστινή μάσκα και ο έντονος προφυλακτήρας ενώ διαφορετικά είναι και τα φωτιστικά σώματα. Το όλο σύνολο κλείνει με τους νέους αεραγωγούς και τους τονισμένους θόλους των τροχών. Περισσότερες αλλαγές έχουμε στο πίσω μέρος με την κεκλιμένη οροφή. Τα πολύ λεπτά φώτα παραπέμπουν στη σειρά 8 ενώ διαθέτει επίσης ένα νέο διαχύτη αλλά και σπόϊλερ που ενσωματώνεται στην πίσω πόρτα.

Όσον αφορά την τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, η X6 θα προσφέρεται με μια ατέλειωτη σειρά συστημάτων υποστήριξης οδηγού που μεταξύ άλλων θα συμπεριλαμβάνει συστήματα όπως Active Cruise Control και Stop & Go, τον βοηθό διατήρησης λωρίδας, τη λειτουργία αυτόματης αλλαγής λωρίδων και πολλά άλλα. Το ίδιο και στο χώρο της άνεσης και της συνδεσιμότητας, με το γερμανικό εργοστάσιο να εφοδιάζει την Χ6 με ότι καλύτερο έχει στη φαρέτρα της.

Οι επιλογές κινητήρα είναι πανομοιότητες με αυτές της X5 με ένα 6κύλινδρο 3.0 λίτρων τούρμπο των 340 ίππων και 447 Nm ροπής. Μαζί και η X6 xDrive50i με τον κινητήρα των 4,4 λίτρων V8 και απόδοση 462 ίππων και ροπή στα 649 Nm.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – BMW X6

Συμβαίνει τώρα! Δείτε το ολοκαίνουργιο #BMW X6?-#autokinitocy #cyprus #news #cyprus #FMS2019 #BMWX6 #FrankfurtMotorshow #petrossoutzis BMW Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Środa, 11 września 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.