Φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι εταρείες G.M. Auto SPA & Detailing – Car Wash και MirrorEffect Detailing and Carwash στο κατάστημα της G.M. Auto SPA στη Λευκωσία την Παρασκευή 21/6 και το Σάββατο 22/6 απο τις 7:00 μέχρι και τις 20:00.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της τρίχρονης Παυλίνας Αριστείδου όπου πάσχει από νευροβλάστωμα και έχει μεταβεί στην Γερμανία για εγχείρηση και θεραπεία. Το κόστος για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας είναι 20 ευρώ.

Η εταιρεία K.L.A AutoCare LTD Cyprus θα χορηγήσει τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για το πλύσιμο των αυτοκίνητων.

Για πληροφορίες καλέστε στο 99697268 Γιώργος και 99835398 Χρίστος.

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.