Όλοι εμείς οι λάτρεις του αυτοκινήτου και των αγώνων (Petrolheads) ζούμε και αναπνέουμε για συζητήσεις περί αυτοκινήτου, ειδικά όταν ξέρουμε και λίγα ψαγμένα γεγονότα που θα μας κάνουν να φαινόμαστε σαν ένα κινητό Wikipedia! Πάμε να δούμε πέντε «ψαγμένα» γεγονότα από τον κόσμο του αυτοκινήτου!

Ο 21χρόνος… Sebastien Loeb

Loeb SebΈνα όνομα, που ο μόνος τρόπος να μην το ξέρεις είναι να ζεις σε υπόγεια σπηλιά χωρίς ρεύμα και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο!. Ο Γάλλος, Sebastien Loeb είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός ράλι όλων των εποχών με εννέα παγκόσμια πρωταθλήματα στο WRC.. και όχι μόνο. Το περίεργο.. ο Loeb δεν αγωνίστηκε σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο άθλημα πριν τα 21α του γενέθλια. Πριν από αυτό, ο Γάλλος πολυπρωταθλητής ήταν και τέσσερις φορές πρωταθλητής ολυμπιακής γυμναστικής στην πατρίδας του στην Αλσατία.

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.