Όλοι εμείς οι λάτρεις του αυτοκινήτου και των αγώνων (Petrolheads) ζούμε και αναπνέουμε για συζητήσεις περί αυτοκινήτου, ειδικά όταν ξέρουμε και λίγα ψαγμένα γεγονότα που θα μας κάνουν να φαινόμαστε σαν ένα κινητό Wikipedia! Πάμε να δούμε πέντε «ψαγμένα» γεγονότα από τον κόσμο του αυτοκινήτου!

Ο 21χρόνος… Sebastien Loeb

Loeb SebΈνα όνομα, που ο μόνος τρόπος να μην το ξέρεις είναι να ζεις σε υπόγεια σπηλιά χωρίς ρεύμα και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο!. Ο Γάλλος, Sebastien Loeb είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός ράλι όλων των εποχών με εννέα παγκόσμια πρωταθλήματα στο WRC.. και όχι μόνο. Το περίεργο.. ο Loeb δεν αγωνίστηκε σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο άθλημα πριν τα 21α του γενέθλια. Πριν από αυτό, ο Γάλλος πολυπρωταθλητής ήταν και τέσσερις φορές πρωταθλητής ολυμπιακής γυμναστικής στην πατρίδας του στην Αλσατία.

1
2
3
4
5
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.